Danubius Hotel Gellért

Retro szilveszter a Gellértben

2016-12-5, 14:25

Poplegendák, pezsgő, tombola és sült malac – alapvető kellékek, hogy bút és bajt feledve búcsúztassuk idén is az óévet. A Danubius Hotel Gellért patinás falai közt azonban ennél többre is számíthatunk idén Szilveszterkor.

Hatalmas sikert aratott tavaly a Hotel Gellért szilveszteri óévbúcsúztatója, ezért az alapötletet meghagyva, de új íz-kompozíciókkal és sztárfellépőkkel várja vendégeit Budapest talán legszebb szállodaépülete az év utolsó napján.

retro_szilveszter

A késő estétől hajnalba nyúló jókedvparádéra érkező nagyérdeműt Lajsz András koktélkirály és csapata várja, majd Héjja László mesterszakács tálalja az alkalomhoz illő étkeket.  A hajnal 3-ig tartó mega-házibulin pedig egy korszak legendái, Korda György, Balázs Klári, Kovács Kati, Szűcs Judith, Zoltán Erika. Szikora Robi, Delhusa Gjon idézik fel legnagyobb slágereiket, vagy akár egy zenei fluxuskondenzátor segítségével repülhetünk vissza a video-disco korszak varázslatos világába.

Persze lesz minden más is, ami ilyenkor szokás: a pezsgős koccintástól a tombolán át, a hajnali lencsefőzelékes virsliig. A korlátlan étel- és italfogyasztás mellett korlátlan lesz a jókedv is. Természetesen a pezsgős koccintás fordít minket az újévbe, amikor már tálalva lesznek az ilyenkor hagyományos ételek, de a hangulat is fokozódik, hisz folytatódik a mega disco, ahol a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek szívet melengető retro slágerei csendülnek majd fel…

Sajtó

Itt megtalálod aktuális projektjeinket, illetve a hozzájuk tartozó sajtóanyagokat és fotókat. Köszönjük, ha segítesz eljuttatni a hírt az érdeklődőknek!

Sajtólistánkra itt iratkozhat fel.

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Telefon: +36 20 4113 504
E-mail: info@presspresso.hu
Facebook: facebook.com/presspresso

Címünk

2000 Szentendre, János utca 13/a

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás