Márton napi Borfesztivál a Gellértben

Százszorséf – Michelin-csillag ragyog a Gellért Hotelre

2018-11-28, 15:14

Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes head chefje ezúttal a Danubius Hotel Gellért Márton napi Borfesztiváljának “díszvendégeként” a fesztivál exkluzív eseménye, a Lakosztályétterem vendégeit varázsolja el fine dining ételsorával és a hozzá tartozó borválogatással.

Az eddigi borfesztiválok során egy merőben új gasztronómiai fogalmat is bevezetett az idén 100 éves Gellért Hotel, amely már az első évében nagy sikert aratott. Elsőként a szállodák között, lakosztályétteremként nyitotta meg a nagyközönség körében azt az apartmanját, mely a legszebb kilátást mutatja a fővárosra, és melyben eddig legjelesebb vendégei szálltak meg. A kezdeményezés közkedvelt hagyomány lett mára, ahol Michelin-csillagos éttermek séfjei adják egymásnak a kilincset.

Ezúttal november 9-én és 10-én ad helyet a limitált exkluzív vacsorának a 422-es apartman, ahol Palágyi Eszter ételsorát élvezhetik a vendégek – a Márton nap égisze alatt – főszerepben természetesen a libával. Előételként libamáj, lila káposzta, fonott kalács, levesként liba consommé főételként pedig liba confit kerül az asztalra.  A desszert Costes mézes-krémes, valamint a Séf Somlói galuskája lesz és minden fogáshoz válogatott borokat kínálnak.

Tudva, hogy Palágyi Eszter konyhájának egyik legfőbb ismérve a fine dining alapokon nyugvó, szüntelen újításokra törekvő játékosság, már most szárnyalhat a fantázia, hogy micsoda ízek kelnek majd életre ezeken a szenzációs vacsorákon az ételek nevei mögött. Különleges ráadás ehhez, hogy a séf személyesen tálal és mesél az ételekről majd.

A 6-fogásos vacsora résztvevői a Márton napi Borfesztiválra is beléphetnek, ahol korlátlan bor és pálinkakóstolás várja őket
Bővebb információ itt: http://www.borfesztivalgellert.hu/lakosztalyetterem-2018/

Sajtó

Itt megtalálod aktuális projektjeinket, illetve a hozzájuk tartozó sajtóanyagokat és fotókat. Köszönjük, ha segítesz eljuttatni a hírt az érdeklődőknek!

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Telefon: +36 20 4113 504
E-mail: info@presspresso.hu
Facebook: facebook.com/presspresso

Címünk

2000 Szentendre, János utca 13/a

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás