Presspresso – kommunikációs közösség

Csapat

A presspresso munkatársai óvják a környezetüket, szelektíven gyűjtik a szemetet, nem pazarolják az ivóvizet, szeretik a minőségi étcsokoládét és a jó borokat.

Vető Viktória
ügyfélkapcsolati igazgató
1999-óta dolgozik kommunikációs szakemberként. Szakterülete a médiakapcsolatok. A Sziget Kulturális Szervezőiroda sajtófőnöke. 1972-ben született. Középiskolai tanulmányai után a Debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerzett politológusi és kulturális menedzser diplomát. Dolgozott politikai kampányban, majd a filmes szakmában is kipróbálta magát. 1999-től az index.hu internetes portál sajtófőnöke, majd a Sziget Kulturális Szervezőiroda sajtómunkáját irányítja. Időközben elvégezte a Külkereskedelmi Főiskola marketing-szakközgazdász kurzusát és oklevelet szerzett az ELTE Európai Tanulmányok Központjában.
Marinka Csaba
stratégiai igazgató
1993-óta dolgozik kommunikációs területen, a Sziget Szervezőiroda pr kommunikációs tanácsadója.1963-ban született. Középiskola után pedagógusnak készült, majd egy éles váltással keramikusként dolgozott egy rövid ideig. A korai Szőke András filmek szereplője, zeneszerzője. Elvégezte a Bálint György Újságíró Akadémia reklámszervező szakát, s szakmai felsőfokú végzettséget a Külkereskedelmi Főiskola marketing- és reklámmenedzser kurzusán szerzett. Foglalkozott politikai kommunikációval, dolgozott civil szervezeteknek, részt vett számos nemzetközi fesztivál hazai bevezető kampányában.

Sajtó

Itt megtalálod aktuális projektjeinket, illetve a hozzájuk tartozó sajtóanyagokat és fotókat. Köszönjük, ha segítesz eljuttatni a hírt az érdeklődőknek!

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Telefon: +36 20 4113 504
E-mail: info@presspresso.hu
Facebook: facebook.com/presspresso

Címünk

2000 Szentendre, János utca 13/a

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás